glutenvrije zucchini met kip en parmezaan

wat heb je nodig:

kipfilet of kippenborst
glutenvrij paneermeel
kaas ( philadelphia met kruiden)
parmezaanse kaas en emmentaler
kerstomaatjes/ui/tomatenpuree/room

bereiding:

Zorg ervoor dat de kippenborst of filet mooi plat is, besmeer daarna met philadelphia en wat gedroogde oregano, leg er wat parmezaan en emmentaler op en rol de kippenborst op. Paneer de kip in het glutenvrije paneermeel ( Doe eerst het vlees in wat glutenvrije bloem, dan in ei en daarna in het paneermeel). Op de kip kun je  wat tomatensaus toevoegen ( op basis van tomaten/ui en room), werk af met nog wat parmezaan op top en plaats de kip in de oven. Je kunt de kip ook eerst kort aanpakken in de pan maar dit hoeft natuurlijk niet. De kip moet ongeveer 15-20 minuten op 180 graden.

Deze kip is perfect te combineren met een heerlijke pasta.

whole

Plaats een reactie